Skapa ny faktura (Billmate Online)

Logga in i Billmate Online och tryck på fliken ”Ordrar” -> ”Skapa ny”.

Ange kunduppgifter i rutan till vänster, övriga villkor (så som exempelvis fraktkostnad) i högra fältet och fakturans innehåll i artikelfältet längst ner. Tänk på att priserna anges exklusive moms. Tryck därefter ”Skapa”.

När fakturan är skapad kommer det att dyka upp en blå knapp med texten ”Kreditcheck” på. Tryck på denna för att direkt få ett besked om krediten är godkänd eller om den nekas.

Aktivera sedan fakturan genom att trycka på knappen ”Aktivera” längst ner till vänster.