Förläng betaltid

Förläng betaltid är aktivt för fakturor upp till och med:

Fakturaköp: Upp till 10 000 SEK
Fakturaservice: Upp till 40 000 SEK

Vid användning förlängs fakturans förfallodatum med 14 dagar. Fakturor med belopp som överstiger de ovan måste krediteras och skapas ut på nytt.

För att förlänga betaldatum loggar du in i Qvickly Portal. Gå till fliken Ordrar och välj fliken Aktiverade.

Skärmbild 2023-06-21 095358.png

Leta upp den aktuella fakturan och tryck på de tre prickarna. Välj Förläng betaltid.

Skärmbild 2023-06-21 095547.png

Följande dialogruta kommer att visas. För att förlänga betaltiden trycker du Förläng.