Aktivera loggning för felsökning

Navigera till “WooCommerce-> Inställningar –> Betalningar –> Qvickly Checkout –>  Hantera.

Felsökningsloggar (Qvickly Checkout för WooCommerce Plugin)

Om du aktiverar denna funktion genereras felloggar ifrån Qvickly Checkout
på din webbklient.

Felsökningslogg för orderhantering (Order Management Plugin)

Om du aktiverar denna funktion genereras felloggar ifrån Qvickly Order management
på din webbklient.

© 2023 Qvickly - Billmate AB (556918-4129) - Invoice Finance AB (556650-1960) - Invoice Inkasso AB (559019-3396)