Hjälpcenter > Betalmoduler > WooCommerce > Visa delbetalningsinformation på produktsidor

Visa delbetalningsinformation på produktsidor

Navigera till “WooCommerce-> Inställningar –> Betalningar –> Qvickly Checkout –>  Hantera -> Månadskostnad Produktsidan

Månadskostnad Produktsidan

Visa månadskostnad – produktsidan: Här kan du välja var på produktsidan informationen om månadskostnaden ska visas

Placering av månadskostnad – produktsida: Här kan du välja var du vill att informationen om månadskostnaden ska visas på er produktsida.

Text för månadskostnad – produktsida: Här kan du ange texten för månadskostnad på er produktsida. Använd {billmate_img} för att visa Billmate-logotypen och {billmate_price} för att visa månadsavgiften som ett formaterat WooCommerce-pris (med SEK-valuta).

© 2023 Qvickly - Billmate AB (556918-4129) - Invoice Finance AB (556650-1960) - Invoice Inkasso AB (559019-3396)