”Det finns inga tillgängliga betalmetoder”

I en nyinstallerad WooCommercebutik så används en blocklayout. Denna layoutmetod är inte kompatibel med många plugins. Qvickly Checkout för WooCommerce är en av dessa plugin som inte är kompatibelt.

För att lösa detta så behöver man gå in och redigera sidorna som heter Cart och Checkout.

Ta bort innehållet på sidorna och lägg till ett nytt block av typen ”Anpassad HTML”.

På sidan Cart så lägger man till följande text och sparar:
[woocommerce_cart]

På sidan Checkout så lägger man till följande text och sparar:
[woocommerce_checkout]

Nu kommer WooCommerce att hantera dessa enligt den gamla layouthanteraren och visa varukorgen och kassan på det ”gamla” sättet.